Welcome Wolk

Welkom in onze wereld van creatieve enthousiastelingen met fingerspitzengefühl. Ons hart en onze kracht ligt bij de ontwikkeling en uitvoering van diverse merk-activatie campagnes. ADONSITE zorgt dat uw merk positief bij de gewenste doelgroep onder de aandacht komt. Totdat onze gezamenlijke missie is geslaagd!

STRATEGIE
Wat wilt u bereiken met uw campagne? Wat zijn uw doelen, op korte en lange termijn? Gaat het om de sales van een specifiek product, of introductie van een nieuw product of dienst? Of gaat het juist om de merkbeleving van uw brand in zijn algemeenheid? Dit zijn enkele van de vragen die wij u stellen om de juiste focus te krijgen en een strategie te ontwikkelen waarop u kunt (verder) bouwen, met het creëren van brand-awareness als speerpunt.

CONCEPT
Hoe kunnen we de klant naar uw merk toe trekken, het product of dienst laten ervaren en tenslotte ertoe verleiden, uw product of dienst daadwerkelijk te (blijven) kopen of te gebruiken? Onze out-of-the-box concepten zijn altijd verrassend, vernieuwend en succesvol.

Momenteel ontwikkelen we ook concepten voor eigen doeleinden. Deze concepten vertalen we door naar verschillende media, waaronder mobiele applicaties (apps) voor smartphones, tablets en smart-tv’s.

REALISERING
Met een strakke planning en hands-on uitvoering zorgen we ervoor dat iedere campagne naar wens wordt uitgevoerd. Uiteraard binnen de gestelde budgetten en deadlines. Bijkomend beschikken we over een groot netwerk van specialistische partners waardoor uw campagne te allen tijde in goede handen verblijft.

Laat u door ons inspireren in een informele brainstorm. Wij laten u graag zien hoe het ook kan!


Logo AdOnsite 2016 Definitief Middel
Prins Hendrikstraat 38 | 5611 HL Eindhoven | +31 (0)40 237 1023 | info@adonsite.nl

© 2008-2018 ADONSITE - Sitemap